COVID-19 UPDATE

Share on linkedin
Share on twitter

Vi informerer deg om at Skitude-teamet, til tross for alt som er forårsaket av pandemien, har iverksatt en rekke tiltak for å opprettholde sin aktivitet med den nødvendige sikkerhet. På denne måten har vi tatt i bruk hjemmekontor og videomøter, i tillegg til å begrense reiser og fysiske møter så mye som mulig.

Målet er todelt: på den ene siden å følge retningslinjene fra myndighetene i landene der Skitude er til stede, og for det andre, å tilby normal service til våre kunder, samarbeidspartnere og sluttbrukere.

Derfor er vi fortsatt tilgjengelige for å avslutte vintersesongen på en best mulig måte, og vi er klare til å hjelpe deg med å forberede deg til neste sesong, med et fornyet digitalt tilbud og mer konkurransedyktig enn noen gang.

Vi vil overvinne denne krisen ved å jobbe som et team. Som vi alltid gjør. Som vi alltid har gjort.

Hilsen

Skitude-teamet