Skitude Group er i en prosess for å bli børsnotert på Euronext Growth Oslo før jul

Share on linkedin
Share on twitter

Vi startet prosjektet fra bunnen av i Girona, Spania i 2012 med en ambisjon om å bli en tilbyder og nøkkelspiller av innovative tjenester til både skikjørere og eiere av skianlegg. I dag har drømmen blitt til virkelighet.

Vi er stolte av å annonsere at Skitude Group er i en børsnoteringsprosess for å bli offentliggjort på Euronext Growth Oslo før jul. Selskapets mål er å forene fjellturismen og alpintverden på en digital Platform. Skitudes medeiere har tro på at ski-industrien er inne i en digital vekst- og konsolideringsperiode, noe som øker sjansene for å lykkes, for store og vellfinansierte grupper.  

I denne sammenhengen har Skitude group signert to avtaler for å anskaffe to ledende leverandører av digitale løsninger:

  1. Første avtale var å anskaffe ressursene til Liftopia, som har vært en benchmark for dynamisk prising siden 2005.
  2. Andre avtale ble signert med Spotlio, et firma som siden 2011 har hatt fokus på å hjelpe destinasjoner og skiheisoperatører med å levere en hurtig og friksjonsfri opplevelse på mobil og nett.

Sammen vil vi betjene over 300 skianlegg, i tillegg til millioner av skikjørere og fjellentusiaster. Vi gleder oss til å starte å samarbeide med deres flotte team, dele felles mål og skape synergi som er fordelaktig for ski-industrien.

Alt dette ville ikke vært mulig uten dere! Dette er grunnen til at vi ønsker å takke våre kjære kunder og partnere som hadde troen på oss og hjalp oss med å utvikle og forme våre innovative digitale løsninger for skisektoren.

Med vennlig hilsen,

Skitude- grunnleggerne

Marc Bigas, David Huerva og Victor Oliva